(B_tch) I'm Madonna fan

10801842_10152943282629402_4873511164057439071_n.jpg

 

Ma reggelre a pop sokak által már többször is megkoronázott, eltemetett majd újraélesztett királynője felrobbantotta az internetet! Micsoda meglepetés... Korai Christmas Gift! A 2015-ben megjelenő új albumáról elérhetővé vált 6 szerzemény, az album pedig mostantól előrendelhető az iTunes-on is. A dalok frissek és energikusak - komolyan mondom - ám mindezek ellenére a 90-es évek hangzásvilágát idézik fel (lásd: Erotica, Bedtime Stories, Ray of light albumok). Valljuk be egymás között, hogy  az volt Madonna fénykora. (Botrányok, túlfűtött erotika és pasifolyam ide vagy oda, ez akkor is vitathatatlan tény!)

Megjegyzés: Az Erotica albumhoz kapcsolódó erotikus képeskönyve (SEX BOOK) pedig még mindig a legkeresettebb hiánycikkek egyike az USA-ban. Azért nem lehet kapni, mert tiltólistás kiadvány pedig van benne mezítelen Naomi Campbell meg egy kis Vanilla Ice is...No Comment!

Na, de térjünk vissza a zenéhez:

Nekem két - személyes - kedvencem van így 45 perc után a Devil pray és Ghosttown. Szeretem a balladáit, mert megérintik a lelkemet. A zene pedig az élet része és tudjuk, hogy felér egy varázslattal!

A fennmaradó 13 dal jövő év márciusában válik elérhetővé. Remélem, hogy a balladák mellett táncolni is  fogunk. Igen én is - nem röhög, azt csak nekem lehet, magamon!

Kiváncsi leszek a remixekre is. A dalokat - szerintem -  szétszedik és újrapakolják majd a világ legjobb lemezlovasai. Hiszen Madonna számait mindig is jól lehetett mixelni, keverni vagy épp tupírozni. Ezért később már az is a parketten táncolt, aki sosem szerette a zenéjét. A 90 -es években még azt nyilatkoza, hogy a "Technó maga a halál", de a RAY Of LiGHT-al és MUSIC-kal (Köszi William Orbit és Mirwais Ahmadzai) ráérzett az elektronikus zene ízére és tetszett neki a tapasztalat..Talán ezért sem tűnt el a süllyesztőbe.

Mindenesetre kiváló és szükséges marketing fogás volt M-től ez a Christmas Surprise, mert nemrég loptak el tőle  - vagy szándékosan elvesztett - pár korai REBEL HEART demót. A piacra dobott számokon érezhető többek között Diplo és Avicii fiatalos hatása. Madonna hangja pedig még mindig a régi. Kiváncsi leszek az albumhoz kapcsolódó érára is, hogy a fotókkal és az interjúkkal milyen érzésekbe pillanthat majd bele az érdeklődő.

Bár a december elején megjelent Interview magazinos David Blaines kártyázós mélyinterjú után azért már lehetett sejteni, hogy valami készülőben van Madonna boszorkánykonyhájában. (Hisz bolond lenne nem kihasználni üzletileg is, a karácsony előtti vásárlós időszakot.)

Egyszóval, hallgassátok a dalokat és figyeljetek, mert varázslat tovább folytatódik. Aki pedig ismeri Madge munkásságát az tudja, hogy jövőre a trendeket ismét ő diktálja majd a popvilágban...

Source: madonna.com

iTunes link:http://smarturl.it/RebelHeart